Hoe doe ik een export uit Actalibra?

Wanneer u data uit Actalibra wenst te importeren, dient u eerst een export te maken naar excel vanuit dit pakket. Hiervoor volgt u best volgende stappen:

1. Open het verkennersmenu. Hierin opent u Zoekers > Zoekers Algemene rekeningen, en kiest u voor 'Totalen algemene rekeningen'.

2. In het volgende scherm kunt u opgeven welke periode u wenst te exporteren. In het onderstaand voorbeeld wordt bv. periode 01-2015 tem 12-2015 geselecteerd.

3. Op het scherm krijgt u nu de grootboeklijnen. Via het excel icoontje onderaan kunt u dit vervolgens exporteren naar een excel bestand. Dit kunt u vervolgens inladen in Silverfin.