Hoe doe ik een export uit Caseware?

Om een balans uit Caseware te kunnen importeren in Silverfin, dien je deze cijfers eerst te exporteren naar Excel.

Ga naar de optie "Trial Balance" om volgend scherm te bekomen:

Via rechter-muisklik (of de snelkoppeling Ctrl+A) kies je voor 'Select All':

De geselecteerde gegevens dien je te kopiëren; dat kan via rechter-muisklik (of de sneltoets Ctrl+C):

Vervolgens plak je deze gegevens in een lege excel-sheet, en sla je dit op in een nieuw Excel-bestand:

TIP: je voegt eventueel in de excel-sheet als eerste rij de titels toe van elke kolom, zodat bij het importeren in Silverfin duidelijk is welke cijfers je dient te kiezen voor import:

In bovenstaand voorbeeld kiezen we de kolom "Value" als te importeren kolom, en geven we duidelijk mee welke kolom als "Rekening" en "Rekeningnaam" kan beschouwd worden.