Een dossier volgen

Als u naar een specifiek dossier navigeert dan kan u op de startpagina van dit dossier aanduiden om het dossier te volgen:

Wat gebeurt er als u een dossier volgt?

Als iemand @internal vermeldt in een notitie of to do in het dossier dat u volgt, ontvangt iedereen het dossier volgt een melding. Dit maakt het gemakkelijker om een groep gebruikers in één bericht te vermelden.

Daarnaast laat u de pulse gebruiker ook toe om een bericht te starten via de pulse. Zolang er niemand het dossier volgt, zal de pulse gebruiker geen berichten kunnen sturen. Dit komt omdat de berichten anders bij niemand gemeld zouden kunnen worden.

Als u gebruik maakt van Insights, is het volgen van een dossier ook nuttig. U kan daar dan een filter toepassen "dossier gevolgd door.." om op die manier enkel de zoekresultaten van uw dossier weergegeven te krijgen.