Hoe kan u toelichtingen delen via de pulse?

Op kantoorniveau kunt u ervoor kiezen om bepaalde toelichtingsjablonen altijd zichtbaar te zetten voor alle klanten in Pulse.
Dit betekent niet dat de klant iets in het sjabloon kan wijzigen (tenzij ze daartoe zijn uitgenodigd met behulp van de 'Interact'-functionaliteit).

Om dit in te stellen gaat de admin user naar 'Sjablonen' op kantoorniveau en gaat hij naar het sjabloon dat jullie kantoor met de klanten wenst te delen.
Scroll in het sjabloon naar beneden totdat u het volgende selectievak ziet:
Als u dit aanvinkt, dan zal de toelichting voor alle pulse gebruikers zichtbaar zijn. 
Dit is een "read-only" bestand dat er als volgt uitziet:


De klant kan het sjabloon niet verwijderen, niet ontsterren of aanpassen. De klant kan het sjabloon alleen downloaden naar Excel (met behulp van de knop 'Acties').

Lees dit artikel als u wenst dat uw klant specifieke invoer zelf kan invullen in een sjabloon. Dit noemen we 'Interact'!

Still need help? Contact Us Contact Us