Wat moet ik doen als mijn PDF niet leesbaar is in mijn export?

Je hebt een pdf-bestand uit een ander programma getrokken (bvb. uit je boekhoudprogramma) en toegevoegd in je dossier in Silverfin. Nu wil je die pdf ook mee opnemen in je export, maar je merkt dat de pagina's blanco blijven in die export.

Wat loopt er mis?

Hoogstwaarschijnlijk is je pdf-bestand wat we noemen "corrupt" of "gebroken". Dat betekent zoveel als dat er iets niet helemaal juist zit.

Hoe los je dit op?

De meest eenvoudige en snelste manier om dit op te lossen in IOS, is door het pdf-bestand te openen in je pdf-reader en van daaruit te printen/exporteren naar pdf.

Als je Microsoft gebruikt, kan je het PDF-bestand openen in je browser. Indien je Google Chrome gebruikt, staat er recht-bovenaan een printer. Hier moet je op klikken en niet kiezen voor afdrukken, maar bij bestemming kiezen voor 'Microsoft print to PDF'.

De nieuw gecreëerde pdf ga je opnieuw toevoegen in Silverfin en deze zal wel kunnen worden getoond in je export.

Heb je dit geprobeerd en het is toch nog niet in orde? Contacteer dan onze support zodat zij het verder kunnen onderzoeken.