Ik ben mijn paswoord vergeten. Wat nu?

Dus je wachtwoord is niet het wachtwoord dat je het laatst hebt onthouden ... de naam van je hond / kind / man / vrouw met het jaar waarin je bent geboren ?? !!

Hier lees je hoe je weer aan de slag kan:

Optie A:
Kies wanneer je maar wilt een nieuw wachtwoord door op het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten?’ te klikken.
U ontvangt een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Wanneer al het andere faalt:
Vraag uw Admin om hulp! Een beheerder moet de welkomstmail opnieuw naar u sturen, zodat u een nieuw wachtwoord kunt invoeren.
1. Op de landingspagina van het bedrijf moeten ze op het tabblad 'Gebruikers' klikken en uw profiel zoeken.

2. Ze zullen dan de 'Ontvangstmail' versturen: