Hoe kan ik gegevens inladen in een vorige periode?

Je kan manueel gegevens inlezen in een vorige periode door even de sync uit te schakelen. Daarna kan je de sync terug inschakelen vanaf het moment dat er cijfers in je boekhoudpakket zitten.

De sync uitschakelen kan je doen door in 'dossier bewerken' op het potloodje naast 'data synchronisatie' te klikken. Hier kies je voor de tweede optie:
PG_Koninck__Peeters_Govers__-_Silverfin.jpgHierna kan je manueel gegevens inlezen in de voorgaande periode. Dit kan je doen door in het dossieroverzicht op 'voeg een nieuwe periode toe' te klikken, en dan te kiezen voor 'bestand uploaden'. Maar informatie hierover kan je vinden in het artikel 'manueel data opladen'.

Daarna kan je de sync terug aanzetten door terug op het potloodje te klikken en te kiezen voor deze optie:
Demodossier__Maaike_Leeman_-_demo__-_Silverfin.jpgLet hierbij op dat je de juiste datum neemt, anders worden de net-ingeladen cijfers overschreven.