Winbooks on Web: cijfers synchroniseren

Winbooks on Web is een cloud-boekhoudpakket, en om het mogelijk te maken om een rechtstreekse connectie te leggen en je cijfers te syncen met de dossiers daar, moet je eerst een specifiek token generen.
Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen:

De aangemaakte token + gebruikersnaam in Winbooks on Web kan je dan bezorgen aan ons via de chat of via support@getsilverfin.com en wij doen het nodige voor de verdere opzet. Hierna kan je meteen aan de slag.

Beschik je niet over bovenstaande schermen? Dan zal de module "Rest API" niet actief zijn voor je licentie of klant-dossier. Neem hiervoor contact op met Winbooks-support zelf, of met de klant om dit te activeren.