Syncen met Silverfin via een enkele pc

Het komt soms voor dat de boekhouddata op een lokale PC staat i.p.v. een server. Dit kan als gevolg hebben dat de Silverfin Syncing Service niet mee opstart als de PC terug opgestart wordt (door gebrek aan geheugen of dergelijke).

In zo'n geval dient de Silverfin Syncing Service manueel heropgestart te worden; veelal plaatsen wij een snelkoppeling op uw bureaublad hiervoor. Via rechtermuisklik dient dan gekozen te worden voor 'Uitvoeren als administrator':

Deze gaat op de achtergrond de sync-tool even afsluiten en opnieuw opstarten, waarna de sync terug zou moeten beginnen starten:

Dit is enkel van toepassing als uw boekhouddata volledig lokaal op één enkele PC staat! In de meeste gevallen staat dit op een server.