Server migratie

Als je werkt met een on-premise boekhoudpakket, moeten onze developers een installatie doen op jouw server zodat we hiermee kunnen synchroniseren. Als er een wijziging gebeurt op je server, moeten onze developers deze verbinding vernieuwen. Dit noemen we een server migratie.

Welke gegevens hebben we nodig indien je een nieuwe installatie wenst, of een server migratie gedaan hebt?

1. De contactgegevens van je IT-partner
  2. Met welk boekhoudpakket je werkt
  3. Teamviewer credentials, zodat onze developers toegang kunnen krijgen op jullie server
  4. De datum wanneer jullie deze installatie/migratie plannen. Om te verzekeren dat de installatie/migratie op tijd gebeurt, raden we aan om dit minimum 2 weken op voorhand te melden.

Deze gegevens stuur je naar sync@silverfin.com, in het Engels. Onze developers zullen dan aan het werk gaan om deze installatie/migratie in te plannen, en contact op te nemen met jullie IT-partner.

Ter info: dit zijn de on-premise boekhoudpakketten waarmee je een verbinding kan laten leggen met Silverfin:

Adsolut
Briljant
Cegid
ExpertM
Oras
Popsy
ProAcc
Sage50
SageBob
SapB1
TopAccount
Venice
VeroCount
Winbooks