Wat ziet de klant in de Pulse?

Dit artikel geeft een duidelijke uitleg van alle mogelijkheden die beschikbaar zijn binnen de pulse. De pulse is een communicatieplatform binnen jouw Silverfin dossier die het mogelijk maakt om op een zeer snelle en efficiënte manier met uw accountancy kantoor te communiceren en nog zoveel meer....
Als je als Pulse gebruiker inlogt in silverfin dan kom je op onderstaande pagina terecht.

Bovenaan zie je de trends die al een deel van de cijfers weergeven. Dit zijn specifieke trends waarover je kan navigeren met de muis om meer details te bekijken. Echter doorklikken op de individuele boekingen gebeurt niet hier. Dit zal u kunnen doen bij het onderdeel rapporten (zie verder in dit artikel).
De cijfers van de trends zijn steeds de meest recent gesynchroniseerde cijfers uit het boekhoudpakket.

Daaronder staan de nuttige links die ingesteld zijn door de accountant om je vlot naar een andere website/portaal te brengen.

Rapporten die gedeeld worden kan je bekijken via het tabblad "rapporten". Daar kan je doorklikken op grootboekniveau, maar geen wijzigingen doorvoeren.

Via mijn inbox kan je heel vlot met je accountant communiceren. Als hij/zij je expliciet in een notitie/to do met de @ vermeldt, dan krijg je dit hier te zien. Je kan er ook meteen op reageren. Een notities is informatie, bij een to do verwacht je accountant een actie van jou.  Vervolgens zal de accountant op zijn of haar beurt een melding ontvangen wanneer je reageert.

Je kan zelf ook onmiddellijk een bericht sturen naar je accountant via "voeg een bericht toe" met je vragen en opmerkingen.
Als jouw accountant of jijzelf de dag zelf het bericht niet lezen in Silverfin, zal er de dag nadien automatisch één samenvattende mail verstuurd worden om de aandacht te vestigen op het ongelezen bericht(en).

Bovenaan de pagina via "upload nieuw bestand" kan je eenvoudig één of meerdere documenten opladen. Vervolgens wijs je deze toe aan één van de drie beschikbare mappen.