Als ik de data van een periode overschrijf, ben ik dan alle toelichtingen kwijt?

Wanneer je manueel data hebt opgeladen, en toch een fout merkt, kan je deze  overschrijven zonder dat je alle toelichtingen in Silverfin kwijt bent.

Belangrijk hierbij is dat je niet gewoon de volledige periode verwijdert. Hiermee zou je wel alle toelichtingen kwijt zijn.

In plaats hiervan dien je de periode te openen. Onder de knop "Acties" zal je 'Nieuwe Data' zien staan. Wanneer je daarop klikt, kom je op het upload menu.

Wanneer je dossier automatisch synct, is dit niet van toepassing natuurlijk. Hierbij kan je de data eenvoudig vernieuwen door op de 'sync' bovenaan in de balk te klikken.

Still need help? Contact Us Contact Us