Single Sign On (SSO)

Wat is Single Sign On (SSO) en hoe kan het jou helpen als gebruiker?

SSO wordt gebruikt om de login tussen verschillende platformen te vereenvoudigen. Dat zorgt er dus voor dat  je als gebruiker maar eenmaal je gegevens moet ingeven en dat je op andere applicaties ook kan inloggen met dezelfde gegevens.

Deze feature kan geïntegreerd worden in Silverfin.

Weet wel dat eens je SSO gebruikt om in te loggen, je omwille van veiligheidsredenen steeds met SSO moet inloggen in Silverfin. De gewone methode, via e-mailadres en wachtwoord, zal dan niet meer lukken.

Neem contact op met je CSM (customer success manager) indien je interesse hebt en die zal erop toezien dat onze technische collega's in contact komen met jouw IT-beheerder.

Je kan ook meer info vinden over de soorten SSO's die we ondersteunen op onze marketplace.