Hoe kan ik een bestaande gebruiker aanpassen?

Kan enkel door admins.

Het kan gebeuren dat u een bestaande gebruiker wenst aan te passen. Dit kan eenvoudig door naar 'Gebruikers' te gaan. Vervolgens klikt u op de naam van de gebruiker. In het daaropvolgende scherm kunt u de aanpassingen doorvoeren.

Naast de standaard opties zoals naam, rol en taal zijn er ook nog 2 aanvullende opties die enkel beschikbaar zijn voor reeds bestaande gebruikers:

• Maak Inactief: Indien een gebruiker geen toegang meer moet krijgen tot Silverfin, kunt u deze op inactief plaatsen. Alle gegevens die ooit werden toegevoegd door deze gebruiker worden wel behouden.
  • Ontvangstmail sturen: via deze manier ontvangt de gebruiker een email waarmee hij/zij een nieuw wachtwoord kan instellen.

Rechtsbovenaan het scherm kan je op eender welk moment de taal van de user aanpassen.

E-mailadres wijzigen?

Dit kan je niet zelf (ook niet als admin). Om het e-mailadres van een bestaande gebruiker aan te passen die je contact op te nemen met onze support medewerkers.