Wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kan steeds een nieuw paswoord kiezen door op het inlogscherm te klikken op "wachtwoord vergeten".

Daarna krijg je een e-mail om opnieuw je wachtwoord in te stellen.

Alternatieve oplossing:

Als admin gebruiker kan je wanneer een andere gebruiker zijn wachtwoord vergeten is, de ontvangstmail opnieuw versturen. Hiermee kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld.

Ook wanneer een gebruiker niet tijdig (binnen de 7 dagen) zijn account heeft geactiveerd, kan je opnieuw een ontvangstmail sturen.

Hiervoor ga je naar 'Gebruikers', en klik je op de naam van de gebruiker. Daar zie je nu een knop met 'ontvangstmail sturen'.