Digitaal informatie delen 2 - Masterclass: Hoe je eindklant betrekken via Silverfin

Wat leert u in deze masterclass?

- Via een rollenspel wordt getoond hoe je je eindklant het best kan betrekken in jullie Silverfin proces: via de Pulse, via Interact.
- Zowel de view van de klant als de accountant wordt weergegeven.
- Het bepalen van instellingen voor het optimale gebruik van het klantenportaal wordt toegelicht.

Volg zeker ook masterclasses live! Data en inschrijvingen vindt u terug op https://www.silverfin.com/nl/masterclass