Instellingen 3 - Masterclass: Stijlen (ADMIN)

Wat leert u in deze masterclass?

Een uniforme bundel definiëren gebeurt op kantoorniveau. Een administrator kan onder 'Stijlen' meerdere bundels (=stijlen) definiëren die achteraf van toepassing zijn voor alle dossiers. Concreet gaat dit over de INHOUD van de bundel. Bijvoorbeeld "Wat moet er in de (jaar)bundel staan?" Dat leer je in deze Masterclass.

Volg zeker ook masterclasses live! Data en inschrijvingen vindt u terug op https://www.silverfin.com/nl/masterclass