Je Silverfinfactuur raadplegen

In Silverfin kun je op een eenvoudige manier zelf je Silverfinfacturen opvolgen.

Dit kan enkel als administrator EN wanneer je customer success manager jou hier toegang tot heeft gegeven.

Zie je onderstaand tabblad "Facturen" niet? Contacteer jouw customer success manager hier dan over.

Waar vind je de facturen?

Klik op "Facturen" op de startpagina van Silverfin.

Dan heb je twee opties:

• klik op het PDF-icoon om jouw factuur te raadplegen in PDF.
  • klik op het factuurnummer voor een overzicht in Silverfin EN de mogelijkheid om door te klikken naar een Excel-bestand met een overzicht van je dossiers (zie volgende screenshot).

Wanneer je op het factuurnummer hebt geklikt kun je klikken op "Factuurgegevens".

Dan krijg je een overzicht in Excel van:

• jouw geactiveerde dossiers in Silverfin
  • in welke dossiers bijkomende modules zijn geactiveerd zoals bv. jaarrekening, vennootschapsbelasting, liquiditeits- en balanstest, ...

Vragen?

Contacteer jouw customer success manager of onze facturatie-dienst rechtstreeks via billing@silverfin.com